The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Still Having Trouble with Chrome
TW Allen
post May 2 2021, 10:03 PM
Post #1


Member
***

Group: Members
Posts: 31
Joined: 12-April 21
Member No.: 27,890



see: allendesigns.com

and: allendesigns.com/allen.css

In Edge, the navigation appears as I want it (inline), but in Chrome it does not.

Any ideas?

Thanks
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post May 3 2021, 02:15 PM
Post #2


🌟Computer says no🌟
********

Group: WDG Moderators
Posts: 19,774
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



Afraid it looks the same with every browser for me. Except FF on Android. In that browser the top nav breaks in two lines. Is that what you talk about, what happens in Chrome for you? And on what platform do you see it?

Attached Image
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
TW Allen
post May 4 2021, 12:54 PM
Post #3


Member
***

Group: Members
Posts: 31
Joined: 12-April 21
Member No.: 27,890



QUOTE(pandy @ May 3 2021, 02:15 PM) *

Afraid it looks the same with every browser for me. Except FF on Android. In that browser the top nav breaks in two lines. Is that what you talk about, what happens in Chrome for you? And on what platform do you see it?

Attached Image


For some unknown (to me) reason, it now works.

Thank you for looking at it.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2021 - 06:01 PM