The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Link in IE not working, IE not recognizing anchor...
jonathan
post Mar 30 2007, 04:03 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 30-March 07
Member No.: 2,370




Hi guys and girls,

Having a little problem figuring out why the link on the "photos" button is not working in IE... any suggestions?

www.kloudberry.se/connected.

Thanks,
Jonathan
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Effovex
post Mar 30 2007, 04:23 AM
Post #2


Serious Coder
*****

Group: Members
Posts: 251
Joined: 6-January 07
From: Sherbrooke, Qc, Canada
Member No.: 1,477



It most likely has something to do with all the <!stuff> you have spread everywhere. I don't know what those are supposed to be but they're not valid HTML. Validate your HTML and correct the errors, see if it helps.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
jonathan
post Mar 30 2007, 05:05 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 30-March 07
Member No.: 2,370



QUOTE(Effovex @ Mar 30 2007, 11:23 AM) *

It most likely has something to do with all the <!stuff> you have spread everywhere. I don't know what those are supposed to be but they're not valid HTML. Validate your HTML and correct the errors, see if it helps.



nah, not much help... I cleaned it up a bit, but had no effect on it...
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Peter1968
post Mar 30 2007, 05:11 AM
Post #4


Serious Coder
*****

Group: Members
Posts: 448
Joined: 23-September 06
Member No.: 213



Don't know what to tell you but in IE 7.0, when I mouseover your Skicka button, it shows "form_action.php" in the status bar as a link.

Buttons aren't meant to do that. Can't help feeling IE has an issue with the preceding form that is interfering with the link.

No idea why. Could you have discovered another IE bug?
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
jonathan
post Mar 30 2007, 05:23 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 3
Joined: 30-March 07
Member No.: 2,370



QUOTE(Peter1968 @ Mar 30 2007, 12:11 PM) *

Don't know what to tell you but in IE 7.0, when I mouseover your Skicka button, it shows "form_action.php" in the status bar as a link.

Buttons aren't meant to do that. Can't help feeling IE has an issue with the preceding form that is interfering with the link.

No idea why. Could you have discovered another IE bug?



Removed the form all together and still it didn't like that little link... if you see it on firefox/flock, no problems.


Do we have any IE Hack Masters on here?
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Effovex
post Mar 30 2007, 05:37 AM
Post #6


Serious Coder
*****

Group: Members
Posts: 251
Joined: 6-January 07
From: Sherbrooke, Qc, Canada
Member No.: 1,477



It seems to be related to your use of negative margins. Your layout is really setup in a complex manner, I think you should revise it a bit and try to avoid negative margins.

I made the following changes to the CSS, which more or less fixed the problem. I seem to have hit another bizarre bug in IE but at least this one doesn't impair usability.
CODE
#buttons{
    text-align: center;
}


#icon_photos{
    display: inline;
}

#icon_presentations{
    display: inline;
    
}

#buttons img { padding: 0 20px; }


User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 1st June 2020 - 09:31 PM