The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Rich Text form fields not being displayed
neilc
post Feb 17 2020, 12:54 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 17-February 20
Member No.: 27,171



Hi we have a website using Umbraco as our front end which has some Quill rich text multiline fields on the page. We are having reports of users not being able to see the fields and therefore not being able to enter mandatory information. Through all the troubleshooting we have not been able to replicate this on any OS/browser.

The question is quite generic, are there any settings either at a firewall level or system/browser level that would stop rich text boxes being displayed? We have toyed with SSL/TLS/Cookies/JS etc and we just cannot replicate the issue. I think the page also uses iframes.

Thanks in advance
Neil
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
 
Reply to this topicStart new topic
Replies
Christian J
post Feb 18 2020, 07:27 AM
Post #2


.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 8,432
Joined: 10-August 06
Member No.: 7



An adblocker maybe? Different user font size, or window size? Is the problem consistent (otherwise it might be some third party script file that didn't download properly)?
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 30th May 2020 - 11:28 PM