The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> youtube loop doesn't work
Salvesalvino
post Apr 3 2018, 06:45 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 1
Joined: 3-April 18
Member No.: 26,624



Inserting the code in a FORUM the audio starts but does not loop

This is the code I used: <iframe width="0" height="0" src="https://www.youtube.com/embed/ID?autoplay=1&playlist=ID&loop=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Thanks in advance
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Ortega59
post Oct 8 2021, 02:19 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1
Joined: 8-October 21
Member No.: 28,136



Please specify you need how many times you want to loop or you want to autoplay or you don't want to show related video.You can customize your youtube video visit here for more info comment if you need more help! Thanks! here is your solution

CODE
<iframe class="embed-responsive-item"id="ytplayer" type="text/html" width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/1wUgMEaUUrM?&autoplay=1&mute=1&loop=1&rel=0&showinfo=0&color=white&iv_load_policy=3&playlist=1wUgMEaUUrM"
      frameborder="0" allowfullscreen></iframe>



User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 26th October 2021 - 04:51 PM