The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Webeasy Professional 10, Scrollbar confusion
tazer67
post Apr 28 2016, 03:48 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 28-April 16
Member No.: 24,202



Hi all, I hope this is the right place for my question, new to all this.

So I have built a website using webeasy professional 10 and seem to have hit a snag. I have made a reviews page where I will be adding reviews and want to include stars (i.e 1 to 5 stars next to the comments) the problem I'm having is creating a box with a scrollbar so I can add quite a few. Is there a way to do this? I have searched on the internet and can't find any useful info.

I have tried pasting the text etc into a box and then adding the scritp overflow:scroll; but it adds the arrows in the right corner and along the bottom of the box, but does nothing. Also when I preview the page the text just runs off the page and disappears at the bottom.

Any help for a newbie would be much appreciated.

Thanks in advance biggrin.gif
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Apr 28 2016, 07:44 PM
Post #2


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,822
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



Did you also give the DIV (or whatever you use) a size? If you don't limit the size of the box you use overflow with it becomes pointless.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
tazer67
post May 12 2016, 07:33 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 2
Joined: 28-April 16
Member No.: 24,202



QUOTE(pandy @ Apr 29 2016, 01:44 AM) *

Did you also give the DIV (or whatever you use) a size? If you don't limit the size of the box you use overflow with it becomes pointless.


Hi Sorry for the delay in replying, I was working away and have only just returned home. I worked out the problem dry.gif I was adding the code to the wrong part of the css file. It works perfectly once I realised what I was doing wrong.

Thanks anyway :-)
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 6th June 2020 - 10:30 AM