The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Drop down menu
Hassanali2020
post Jun 13 2022, 09:17 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 13-June 22
Member No.: 28,385



Hello i need help please because I’m not expert in html I want make dropdown list will be website for used car and i want when the customer want put his car for sale choose from drop down list as
his name
phone number
Address
Brand car
model
year
kilometers
Automatic or manual

Submit
Anyone could help me please
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Jun 14 2022, 09:36 AM
Post #2


🌟Computer says no🌟
********

Group: WDG Moderators
Posts: 20,151
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



Doesn't look suitable for a dropdown at all. Wouldn't he need to fill in his name, phone number and so on?

And please don't post the same question all over the forum. Once is enough. wink.gif
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Christian J
post Jun 14 2022, 11:32 AM
Post #3


.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 9,105
Joined: 10-August 06
Member No.: 7



I suppose you could make a javascript dropdown menu (not using the SELECT element) that contains text fields. unsure.gif
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Jun 14 2022, 03:32 PM
Post #4


🌟Computer says no🌟
********

Group: WDG Moderators
Posts: 20,151
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



But why?
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 30th June 2022 - 04:48 AM