The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Setting up Forums and Search bar, Help
MadLittleMods
post Jun 25 2010, 06:39 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 4
Joined: 25-June 10
Member No.: 12,176



I am going to use phpbb forums because they are free, but i am having trouble setting it up.

I am also wanting to set up a custom search bar( not google etc) and have no clue where to get started.

I am currently not hosting the site but am testing through a wamp server.

We can use teamviewer to work or the windows help thing.

If you have any tips or would like to help AIM me.

My AIM: MadLittleMods@gmail.com
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
 
Reply to this topicStart new topic
Replies(1 - 4)
pandy
post Jun 25 2010, 07:18 PM
Post #2


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,445
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



So where does it go wrong?

QUOTE
I am also wanting to set up a custom search bar( not google etc) and have no clue where to ge


phpBB comes with built in search.

CODE
We can use teamviewer to work or the windows help thing.


Lost me there. I don't know what teamviewer is and I don't understand how windows help can be useful for this.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
MadLittleMods
post Jun 25 2010, 08:19 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 4
Joined: 25-June 10
Member No.: 12,176



Thats good to know that phpbb has search...

Could anyone help me install it?

Teamviewer is a program that allows someone to remotely use your pc!

Windows also has something like this for support....

If anyone wants to help AIM me.

My AIM: MadLittleMods@gmail.com
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
MadLittleMods
post Jun 27 2010, 12:53 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 4
Joined: 25-June 10
Member No.: 12,176



Anyone want to help me set up phpbb?
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
MadLittleMods
post Jun 27 2010, 08:14 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 4
Joined: 25-June 10
Member No.: 12,176



Well, I figured it out by myself. Took quite a long while but its done!
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 5th December 2019 - 09:56 AM