The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> iframe Not Working
orcainbox
post Dec 11 2019, 02:40 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 7
Joined: 29-November 19
Member No.: 27,055



I am trying to insert an iframe but its not working.

Whats wrong with my code?

<div>
<p style="text-align:centre;">
<iframe width="560" height="315" src="https://www.instagram.com/p/B50hlJiH585/?utm_source=ig_web_button_share_sheet" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
</p>
</div>

http://www.orcaaccounting.com/helloFriend.html
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Christian J
post Dec 11 2019, 06:43 AM
Post #2


.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 8,298
Joined: 10-August 06
Member No.: 7



QUOTE(orcainbox @ Dec 11 2019, 08:40 AM) *

I am trying to insert an iframe but its not working.

Maybe Instagram does not permit some URLs to be framed? Are you using the URL Instagram itself recommends for embedding?

QUOTE
Whats wrong with my code?

Nothing relevant (but the correct spelling in CSS is "text-align: center").

User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
orcainbox
post Dec 11 2019, 09:38 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 7
Joined: 29-November 19
Member No.: 27,055



thanks for the er nor re in centre. In Canada we spell it centre nor center.

I removed the instagram link and replaced it with a you tube link but same thing, no iframe shows up on the page.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Dec 12 2019, 07:50 AM
Post #4


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,546
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



Now nothing loads. Your server seems to be down.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
orcainbox
post Dec 13 2019, 08:27 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 7
Joined: 29-November 19
Member No.: 27,055



QUOTE(pandy @ Dec 12 2019, 07:50 AM) *

Now nothing loads. Your server seems to be down.


No server is up,
http://orcaaccounting.com/helloFriend.html
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Dec 13 2019, 08:38 PM
Post #6


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,546
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



So you've changed to Youtube. I think it'll work if you use the whole iframe code youtube wants you to use. At least that works locally. I don't know what the attributes you've excluded do, but they do seem to do the trick.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
orcainbox
post Dec 14 2019, 01:56 PM
Post #7





Group: Members
Posts: 7
Joined: 29-November 19
Member No.: 27,055



This code worked

[<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/riFyKUyGb4k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>]

w00t!
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Dec 14 2019, 09:11 PM
Post #8


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,546
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



But that's what you had when I looked and then it did not work. It didn't work locally either.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
CharlesEF
post Dec 15 2019, 01:48 AM
Post #9


Programming Fanatic
********

Group: Members
Posts: 1,691
Joined: 27-April 13
From: Edinburg, Texas
Member No.: 19,088



The new code doesn't have the query string part.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Dec 15 2019, 12:45 PM
Post #10


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,546
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



There wasn't a query string in the old either. I still have it. It's the same as now.

CODE
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/watch?v=riFyKUyGb4k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


I changed that to the full youtube tag and then it worked for me.

CODE
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/riFyKUyGb4k" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 27th February 2020 - 12:47 AM