The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Browser Issues, Not Loading
Werks
post May 18 2009, 12:18 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 18-May 09
Member No.: 8,631



Hey guys just recently started to make a real simple website for myself, im pretty new to this. so everything seems to be goin sweet on firefox but had a few reports from people that it is not loading in there browser.... thanks for any light that you guys could shed on the situation......

the site is

www.werksart.com


cheers
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Darin McGrew
post May 18 2009, 01:00 AM
Post #2


WDG Member
********

Group: Root Admin
Posts: 8,033
Joined: 4-August 06
From: Mountain View, CA
Member No.: 3



I recommend that you start by fixing the markup errors reported by our online validator:
http://htmlhelp.com/cgi-bin/validate.cgi?u...mp;warnings=yes


--------------------
Darin McGrew
WDG Member since 1998
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Werks
post May 18 2009, 01:05 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 2
Joined: 18-May 09
Member No.: 8,631



ok thankyou very much..
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 19th December 2014 - 03:15 PM