The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Gap under image in table cell?
kate3686
post May 8 2007, 02:37 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 7
Joined: 8-May 07
Member No.: 2,759



I am having some trouble and just can't figure it out. Please look at http://katopia.com/clientfiles/vineandsun/ and see the gaps under the two images of the woman on the right (you can see the gaps best in IE). What is going on? I've told the table cell to be the exact same size as the image. I'm using CSS, too, but I just am not seeing where I went wrong.

Thanks for the help!
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Darin McGrew
post May 8 2007, 03:44 PM
Post #2


WDG Member
********

Group: Root Admin
Posts: 8,294
Joined: 4-August 06
From: Mountain View, CA
Member No.: 3



Please see the FAQ entry How do I eliminate the space around/between my images?

The only "gap" I see in Opera or Firefox is the line that is part of the bottom image
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
kate3686
post May 8 2007, 03:51 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 7
Joined: 8-May 07
Member No.: 2,759



QUOTE(Darin McGrew @ May 8 2007, 03:44 PM) *

Please see the FAQ entry How do I eliminate the space around/between my images?

The only "gap" I see in Opera or Firefox is the line that is part of the bottom image


Look at the page in IE, you'll be able to better see the gap I'm talking about. There's actually a gap under the logo on the left too, but I've made that table cell white so you can't see it. Thanks for the link - I'll check it out.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Darin McGrew
post May 8 2007, 05:07 PM
Post #4


WDG Member
********

Group: Root Admin
Posts: 8,294
Joined: 4-August 06
From: Mountain View, CA
Member No.: 3



That looks like the gap caused by MSIE's broken handling of whitespace, as described in the FAQ entry I linked to.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
kate3686
post May 8 2007, 05:55 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 7
Joined: 8-May 07
Member No.: 2,759



QUOTE(Darin McGrew @ May 8 2007, 05:07 PM) *

That looks like the gap caused by MSIE's broken handling of whitespace, as described in the FAQ entry I linked to.


Yes - you're completely correct. I just moved my [td] tags and got rid of my html comments and it displays correctly. Thanks so much!!! (It's so crazy that would cause a problem...)
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 21st April 2019 - 03:45 AM