The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> help! website is not displaying properly, my website wont show up properly on geocities.
coolwebguy
post Apr 4 2007, 09:41 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 6
Joined: 9-March 07
Member No.: 2,155



no matter what i do to the code my website wont show up properly .
and it says page loaded with error at bottom of internet explorer.
the site is www.geocities.com/sk8ter-beans
this is just a test site.
please help me. thank you.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Darin McGrew
post Apr 5 2007, 12:56 AM
Post #2


WDG Member
********

Group: Root Admin
Posts: 8,008
Joined: 4-August 06
From: Mountain View, CA
Member No.: 3



404 Not Found


--------------------
Darin McGrew
WDG Member since 1998
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Darin McGrew
post Apr 5 2007, 01:04 AM
Post #3


WDG Member
********

Group: Root Admin
Posts: 8,008
Joined: 4-August 06
From: Mountain View, CA
Member No.: 3



Ah, I found it, assuming you mean http://www.geocities.com/sk8ter_beans/

The "page loaded with error" problem may be JavaScript related. I don't see it in my copy of MSIE.

You have a broken image where you use
http://www.geocities.com/sk8ter_beans/images/logo.gif (404 Not Found)
rather than
http://www.geocities.com/sk8ter_beans/images/Logo.gif (which does exist)

URLs are case sensitive.


--------------------
Darin McGrew
WDG Member since 1998
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
coolwebguy
post Apr 5 2007, 02:45 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 6
Joined: 9-March 07
Member No.: 2,155



alright i fixed that logo link problem.
but the background image on the javascript still will not pull up.
and the header image will not pull up either.
i think it has something to do with geocities.
so i have a new test website.
www.healthproducts.s5.com
i think that should work better.
but the picture still wont show up in the middle.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
coolwebguy
post Apr 5 2007, 02:59 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 6
Joined: 9-March 07
Member No.: 2,155



so i have a new test website.
www.healthproducts.s5.com
i think that should work better.
but the picture still wont show up in the middle.
and the javascript isnt acting right.

User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Effovex
post Apr 5 2007, 03:11 PM
Post #6


Serious Coder
*****

Group: Members
Posts: 251
Joined: 6-January 07
From: Sherbrooke, Qc, Canada
Member No.: 1,477



I see an image in the middle. What should it show like?

And how should the javascript act? The only error it throws is on the line document.write(getYear()); and that's because it should be document.write(date.getFullYear());

This post has been edited by Effovex: Apr 5 2007, 03:11 PM


--------------------
Poison is an acquired taste.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Apr 5 2007, 03:31 PM
Post #7


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 15,368
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



Please don't start several threads about the same issue. I've merged the two threads. IPB Image


--------------------
"Never go to excess, but let moderation be your guide."
- Cicero

IPB Image
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Christian J
post Apr 5 2007, 06:06 PM
Post #8


.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 6,009
Joined: 10-August 06
Member No.: 7



QUOTE(pandy @ Apr 5 2007, 10:31 PM) *

IPB Image

The image seems broken. tongue.gif


--------------------
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 2nd September 2014 - 04:16 PM