The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Image rotator trouble with chrome and IE
joeyb649
post Sep 18 2011, 10:50 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 8
Joined: 18-September 11
Member No.: 15,427



I'm working on a website for my cousin Landscaping business and the flash image rotator only seems to stay in place in firefox and has issues with chrome and IE.

I would be sooooooooooooo appreciative if someone could suggest a fix or another roatator I could imply quickly.

Thanks in advance.

http://www.lsunlimited.co.nr is the website let me know if you need the actual source but, you should just be able to right click and view it.

Thank you!!
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Frederiek
post Sep 18 2011, 11:18 AM
Post #2


Programming Fanatic
********

Group: Members
Posts: 4,331
Joined: 23-August 06
From: Europe
Member No.: 9



I don't have Chrome, nor IE, but with Safari/Mac, I get the following errors:
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (OK) - rightbarslice.jpg
Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://www.lsunlimited.co.nr/ from frame with URL http://k.1asphost.com/joelb69/. Domains, protocols and ports must match.

Also, your page lacks a DOCTYPE and actually is a frameset page so the DOCTYPE needs to be appropriate. See the validation errors: http://www.htmlhelp.com/cgi-bin/validate.c...s&input=yes .


--------------------
"The earth does not belong to us. We belong to the earth."
from Vue du ciel (in French)

"Leave scepticism to others and take action"
from HOME by Goodplanet

An inconvenient truth by Al Gore
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
joeyb649
post Sep 18 2011, 01:27 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 8
Joined: 18-September 11
Member No.: 15,427



QUOTE(Frederiek @ Sep 18 2011, 12:18 PM) *

I don't have Chrome, nor IE, but with Safari/Mac, I get the following errors:
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (OK) - rightbarslice.jpg
Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://www.lsunlimited.co.nr/ from frame with URL http://k.1asphost.com/joelb69/. Domains, protocols and ports must match.

Also, your page lacks a DOCTYPE and actually is a frameset page so the DOCTYPE needs to be appropriate. See the validation errors: http://www.htmlhelp.com/cgi-bin/validate.c...s&input=yes .


I think those errors might be caused by the free hosting trying to apply ads but the domain restricting it. I'm not really sure what to do next, thanks for your time tho, What do you suggest I do? Should I upload the source code as is without hosing adding lines of code to it?
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
joeyb649
post Sep 18 2011, 03:49 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 8
Joined: 18-September 11
Member No.: 15,427



QUOTE(joeyb649 @ Sep 18 2011, 02:27 PM) *

QUOTE(Frederiek @ Sep 18 2011, 12:18 PM) *

I don't have Chrome, nor IE, but with Safari/Mac, I get the following errors:
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (OK) - rightbarslice.jpg
Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://www.lsunlimited.co.nr/ from frame with URL http://k.1asphost.com/joelb69/. Domains, protocols and ports must match.

Also, your page lacks a DOCTYPE and actually is a frameset page so the DOCTYPE needs to be appropriate. See the validation errors: http://www.htmlhelp.com/cgi-bin/validate.c...s&input=yes .


I think those errors might be caused by the free hosting trying to apply ads but the domain restricting it. I'm not really sure what to do next, thanks for your time tho, What do you suggest I do? Should I upload the source code as is without hosing adding lines of code to it?


I changed the DOCTYPE TO dreamweavers default and, now it is only incorrect in IE, thanks for the help any other suggestions?
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
joeyb649
post Sep 24 2011, 03:27 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 8
Joined: 18-September 11
Member No.: 15,427



I could really use your knowledge. The images are just offset in the actual .swf file (the swf file remains in place on all browsers) ONLY IN IE. This is making me crazy.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Sep 24 2011, 04:00 PM
Post #6


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 15,367
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



In IE7 the image is a tad higher up than the gray background behind it. Is that what you see or is it something else?


--------------------
"Never go to excess, but let moderation be your guide."
- Cicero

IPB Image
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
joeyb649
post Oct 8 2011, 09:20 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 8
Joined: 18-September 11
Member No.: 15,427



The image is aligned to the upper left hand corner in IE, for reason beyond me.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Oct 8 2011, 10:26 AM
Post #8


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 15,367
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



Can't reach your site now.

CODE
The connection was refused when attempting to contact k.1asphost.com.


--------------------
"Never go to excess, but let moderation be your guide."
- Cicero

IPB Image
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
joeyb649
post Oct 9 2011, 07:42 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 8
Joined: 18-September 11
Member No.: 15,427



Yea just so happens they shut down that free hosting service now
;-) i'll find another free server and upload soon, thanks for your help in advance.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
joeyb649
post Oct 9 2011, 07:51 AM
Post #10





Group: Members
Posts: 8
Joined: 18-September 11
Member No.: 15,427



http://k.1asphost.com/joelb69/

Try that link, the banner from the service does tend to exacerbate things but, is not causing the problem as previewing in IE from Dreamweaver presents with my initial problem. Thank you again!
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
joeyb649
post Oct 9 2011, 08:00 AM
Post #11





Group: Members
Posts: 8
Joined: 18-September 11
Member No.: 15,427



http://lsunlimited.co.nr/ this is working to i guess it just went down on occasion. This doesn't have the ad although its still using the same hosting
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 2nd September 2014 - 06:41 AM