The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> web form help, erro submiting a form
spider0909
post Jan 24 2011, 01:54 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 24-January 11
Member No.: 13,697



Hello Everyone,

I am having problem with a form a new site I setup.
I test on my pc and other website and I do not get any errors.

But when its live on this site http://backroadjourney.com/form.html I get this


/backroadjourney.com Mailform Error

http://backroadjourney.com/form.html is not allowed to access this script.

The site is setup as a Suddir on
sundaydriver.com


thanks

fred
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Jan 24 2011, 02:57 PM
Post #2


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 15,979
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



The URL to the script is wrong. You can't go one directory up from http://backroadjourney.com . I think the script is here http://backroadjourney.com/cgi-bin/mailform.cgi . I.E. you could use cgi-bin/mailform.cgi or /cgi-bin/mailform.cgi but NOT ../cgi-bin/mailform.cgi .


CODE
<form NAME="Complimentary_Brochures for NY"  action="../cgi-bin/mailform.cgi" method="post">



QUOTE(spider0909 @ Jan 24 2011, 07:54 PM) *

The site is setup as a Suddir on
sundaydriver.com


Didn't follow that.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
spider0909
post Jan 24 2011, 05:03 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 24-January 11
Member No.: 13,697



Still no luck
the code I'm using is
<form NAME="Complimentary_Brochures for NY" action="http://www.backroadjourney.com/cgi-bin/mailform.cgi" method="post">
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Jan 24 2011, 05:41 PM
Post #4


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 15,979
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



You haven't updated the page but I loaded the form locally and corrected the URL to the script and it seems to work. If I don't fill the fields I'm told I have to do that. When I do, it looks like the form submits and I'm redirected to the front page.

If you receive my contribution I wrote "test" everywhere and http://htmlhelp.com in the URL field. wink.gif
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
spider0909
post Jan 25 2011, 01:10 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 3
Joined: 24-January 11
Member No.: 13,697



I still have luck may this script work when its upload on sever
but It fine on 2 local pc

and there tech support said Its its form script
<form NAME="Complimentary_Brochures for NY" action="http://www.backroadjourney.com/cgi-bin/mailform.cgi" method="post">

but it look like to me the problem is on they end

Any whelp please


thanks

User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Darin McGrew
post Jan 25 2011, 05:18 PM
Post #6


WDG Member
********

Group: Root Admin
Posts: 8,097
Joined: 4-August 06
From: Mountain View, CA
Member No.: 3



Someone who knows the mailform program you're using will need to help you figure out how to call it correctly.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Jan 25 2011, 05:52 PM
Post #7


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 15,979
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



I (obviously) used the script on your server when it seemingly worked. Did you receive my submission?
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2015 - 07:17 AM