The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> No links in html newsletter (through Mz Thunderbird), I just can't seem to figure out why my html shows no links when i
antesdeayer
post Sep 22 2010, 11:54 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 1
Joined: 22-September 10
Member No.: 12,779



The attached file is a newsletter I should send through mail. When I insert the code in Thunderbird 3.1.4 (through Insert, html) most of the links don't work. I've checked the code, fixed some errors, and validate it; but the problem persists. I have no idea what's happening and I have to send it ASAP!! Could someone please help me?? dry.gif
Thanx in advanced...

Gonzalo Gutiérrez


Attached File(s)
Attached File  boletin_belgrano.html ( 67.97k ) Number of downloads: 876
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
wgabrie
post Sep 23 2010, 09:30 AM
Post #2


Advanced Member
****

Group: Members
Posts: 148
Joined: 11-July 10
Member No.: 12,279



Your code is good. You use name and id attributes on your anchors which means the links should work for any email program.

A person said that Thunderbird removed the first letter of a link: html link not working in Thunderbird email body.

Another person said that named anchors stopped working: named anchors not working appropriate anymore

It sounds like a software bug in a recently released version of Thunderbird / Firefox.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2014 - 03:53 PM