The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Web page
jos
post Mar 21 2010, 10:30 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 1
Joined: 21-March 10
Member No.: 11,445



I tried to load a html web page on the internet and I don't get all the pictures. I did check every link several times and they seem ok. A few picture appear on the web page but not all of them, and the are all at the same place.

When I look at the page with Macromedia Home Site everything is ok, but when I upload with Cute FTP, I loose some pictures.

If someone wants to take a look at it, I'm ready to send him/her my FTP coordinates. My email is jos-62@hotmail.com

Thank you!
Jos
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Mar 21 2010, 10:39 AM
Post #2


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 14,925
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



It's enough if you post the URL to your page. Also read this: http://htmlhelp.com/faq/html/images.html#broken-image .



--------------------
"Never go to excess, but let moderation be your guide."
- Cicero

IPB Image
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Flycakes
post Mar 26 2010, 04:53 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 6
Joined: 25-March 10
Member No.: 11,492



what your upload limmit
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
rdavis42@ymail.com
post Jul 31 2012, 11:29 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 5
Joined: 11-July 12
Member No.: 17,416



Maybe, you you have an invalid code for that.. Try to debug it..

This post has been edited by rdavis42@ymail.com: Jul 31 2012, 11:30 AM
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 21st April 2014 - 10:14 AM