The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Internal links not working
Leezinho
post Feb 21 2019, 11:58 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 21-February 19
Member No.: 26,828



I have some links internal to the document, in a Table Of Contents at the top. When I click on one of the highlighted section titles, it should go to that section in the same document. I have tried three solutions, but none of them work. My anchors in the body of the document are named with a short form of the section title, with no "#" at front.

(I'm converting the HTML document to PDF. In the PDF document, _external_ links work okay.)

(1) <a href="#secTitle">Section Title in TOC</a>
TOC gives a little jump.

(2) <a href="fileName.pdf#sectTitle">Section Title in TOC</a>
Nothing.

(3) <a href="files/theme/fileName.pdf#sectionTitle">Section Title in TOC</a>
The webhost (Weebly) gives me a light blue screen with "Bye!" on it.

When I open the box for "Link Properties" of the TOC item, the ballot box for "URL is relative to page location" is already checked. That looks correct; when I uncheck it, the address refers to a file on my computer ("file:///c:/..."), which I don't want when I upload.

Suggestions?

This post has been edited by Leezinho: Feb 21 2019, 12:00 PM
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2019 - 11:18 AM