The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Navigation bar ASP.net
Louffeman
post Dec 3 2016, 11:51 AM
Post #1


Member
***

Group: Members
Posts: 69
Joined: 21-June 14
Member No.: 21,123



Hi,
my webmaster has created a site for me in using ASP.net
I find the code source of navigation bar in Dreamweaver and browser are different,
could someone explain for me ?

Dreamwver code source:

<div class="nav">
<ul class="middle">
<li class="li1"><a href="./">Home</a></li>
<li class="li1"><a href="about.asp">About Us</a>
<div class="ul2">
<ul class="middle">
<%
sql="select * from query_info where QType='about' order by order_info desc,id asc"
Rs.open sql,conn,1,1
do while not rs.eof
%>
<li class="li2"><a href="about.asp?id=<%=Rs("id")%>"><%=Rs("Subject")%></a></li>
<%
Rs.movenext
loop
Rs.close
%>
</ul>
</div>
</li>
<li class="li1"><a href="product_show.asp">Product</a>
<div class="ul2">
<ul class="middle">
<%
sql="select top 8 * from product_sort where QType='products' order by orderno desc,id asc"
'response.write sql
Rs.open sql,conn,1,1
do while not rs.eof
%>
<li class="li2"><a><%=Rs("SortName")%></a>
<ul class="ul3">
<%
set Rs1=server.CreateObject("adodb.recordset")
sql="select * from query_products where QType='products' and SortID="&Rs("id")&" order by order_info desc,id asc"
Rs1.open sql,conn,1,1
do while not rs1.eof
%>
<li><a href="product_show.asp?id=<%=Rs1("id")%>"><%=Rs1("ProductName")%></a></li>
<%
Rs1.movenext
loop
Rs1.close%>
</ul>
</li>
<%
Rs.movenext
loop
Rs.close%>
</ul>
</div>
</li>
<li class="li1"><a href="service.asp">Press</a></li>
<li class="li1"><a href="contact.asp">Contact Us</a></li>
</ul>
</div>
</div>

Browser code source:
<div class="nav">
<ul class="middle">
<li class="li1"><a href="./">Home</a></li>
<li class="li1"><a href="about.asp">About Us</a>
<div class="ul2">
<ul class="middle">

<li class="li2"><a href="about.asp?id=345">About1</a></li>

<li class="li2"><a href="about.asp?id=346">About2</a></li>

<li class="li2"><a href="about.asp?id=347">About3</a></li>

<li class="li2"><a href="about.asp?id=349">About4</a></li>

</ul>
</div>
</li>
<li class="li1"><a href="product_show.asp">Products</a>
<div class="ul2">
<ul class="middle">

<li class="li2"><a>Title1</a>
<ul class="ul3">

<li><a href="product_show.asp?id=559">Pro1</a></li>

<li><a href="product_show.asp?id=561">Pro2</a></li>

<li><a href="product_show.asp?id=560">Pro3</a></li>

</ul>
</li>

<li class="li2"><a>item2</a>
<ul class="ul3">

</ul>
</li>

<li class="li2"><a>item3</a>
<ul class="ul3">

</ul>
</li>

<li class="li2"><a>item4</a>
<ul class="ul3">

</ul>
</li>

</ul>
</div>
</li>
<li class="li1"><a href="service.asp">Press</a></li>
<li class="li1"><a href="contact.asp">Contact Us</a></li>
</ul>
</div>
</div>
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
 
Reply to this topicStart new topic
Replies
Christian J
post Dec 5 2016, 01:58 PM
Post #2


.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 7,501
Joined: 10-August 06
Member No.: 7



PHP can be used with many different databases, maybe MS Access too, but I don't know any details.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Louffeman
post Dec 6 2016, 04:18 AM
Post #3


Member
***

Group: Members
Posts: 69
Joined: 21-June 14
Member No.: 21,123



QUOTE(Christian J @ Dec 5 2016, 01:58 PM) *

PHP can be used with many different databases, maybe MS Access too, but I don't know any details.

thank for your kindly replys
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 30th March 2017 - 05:36 PM