The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> h264 video will not play in internet explorer
neuronetv
post Apr 29 2014, 06:55 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 29-April 14
Member No.: 20,790



I have a live h264 video feed that plays fine in google chrome but in IE11 I just get a blank white square. I think IE doesn't like my code but I don't know where the problem is, I'd like both browsers to play. I've done the Compatibility View thing and reset etc in IE but it nade no difference.
I'll leave the cam on and if someone could take a look at the code and spot the possible problem I'd be grateful:
http://www.digiwatch.co.uk/test/h264-vlc-n...eam-av-WAN.html
user = test, password = test
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
jimlongo
post Apr 29 2014, 09:19 AM
Post #2


This is My Life
*******

Group: Members
Posts: 1,123
Joined: 24-August 06
From: t-dot
Member No.: 16



I think you should ask the VideoLAN people why their plugin isn't working in IE.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
neuronetv
post Apr 29 2014, 04:48 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 2
Joined: 29-April 14
Member No.: 20,790



ok thanks, I've taken your advice and posted back on the vlc forum, see what they say...
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 13th December 2017 - 09:50 AM