The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

> link code not working, cannot get menu links to jump to different sections of same page
Dick Roose
post Aug 16 2010, 12:12 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 11-April 09
Member No.: 8,289



Hi All,

I have got my first problem solved but had to learn a lot more than I wanted to.

Although the attached code looks correct to me, it doesn't work. Can anyone tell me why?


Thanks

The single most important criteria for all human decisions is ...
"Is it good for Earth's children?"

Dick Roose

This post has been edited by Dick Roose: Aug 16 2010, 12:21 AM


Attached File(s)
Attached File  link_test.htm ( 1.13k ) Number of downloads: 255
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
 
Reply to this topicStart new topic
Replies
Frederiek
post Aug 16 2010, 09:17 AM
Post #2


Programming Fanatic
********

Group: Members
Posts: 5,146
Joined: 23-August 06
From: Europe
Member No.: 9



You are right, on line, the links don't work, probably because they are behind the first table column.

Yes, I d/l the zip file, where the menu was at the bottom of the page, but they did work (Safari/Mac). (Of course, I didn't have the external CSS file). Then I made the few changes I mentioned, so they would scroll with the page (with position: fixed). And voilą. I don't know if the external CSS interferes here.

Mostly, discussions are kept public in the forums, so others can benefit from them. But, if you wish, you can send me a PM.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 26th March 2019 - 11:07 AM