The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Odd error with Apache- NO localhost.
newwebdesigner
post Aug 18 2014, 03:09 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 12
Joined: 15-August 14
Member No.: 21,405



I am having a odd error with Apache 2.4. I installed it, everything should be good, I start it, and I get a 404 error on localhost.I am new to all this, I am using the port 8080 but if I try localhost:8080 is still doesn't work. I don't have a clue as to what is wrong.

This post has been edited by newwebdesigner: Aug 18 2014, 03:12 PM
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
 
Reply to this topicStart new topic
Replies
Christian J
post Aug 19 2014, 04:33 PM
Post #2


.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 8,238
Joined: 10-August 06
Member No.: 7



No my Apache 2.2 is from 2007 or so.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Aug 19 2014, 04:47 PM
Post #3


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,402
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



Hm, I'm pretty sure I did it in httpd.conf. Didn't touch very much else. Maybe it works in either file?
User is online!PM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 16th October 2019 - 04:37 PM