The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> CSS Issues After Converting HTML Page to ASPX Page
ftbadolato
post Sep 15 2018, 03:47 PM
Post #1


Novice
**

Group: Members
Posts: 25
Joined: 21-June 17
Member No.: 26,440



Hello, I purchased a template from TemplateMonster.com. I need to convert the pages to .aspx pages so I can code the business logic. Upon doing so, however, I immediately noticed some of the CSS is not working. I am terrible at CSS and don't know how to properly resolve the issue.

The original template page can be found here:
Original

The .aspx version of that same page is here:
ASPX Page

You can quickly see the differences. I believe the issue is occurring because there is a form element in the HTML and you can't have nested forms. All .aspx web form pages start with a form tag.

The tag in the template looks like:
<form class="rd-mailform form-modern form-darker form-disabled">

I tried simply converting that to:
<div class="rd-mailform form-modern form-darker form-disabled">

...but that did not work. Any help you can provide is greatly appreciated!
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Sep 15 2018, 09:55 PM
Post #2


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,096
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



I just get a login page.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
ftbadolato
post Sep 15 2018, 10:25 PM
Post #3


Novice
**

Group: Members
Posts: 25
Joined: 21-June 17
Member No.: 26,440



QUOTE(pandy @ Sep 15 2018, 10:55 PM) *

I just get a login page.


Yes...that's the page with the CSS issue I want to resolve. I shared links to the HTML version and the ASPX version.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Sep 29 2018, 10:09 AM
Post #4


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,096
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



I'm sorry, I didn't see your response. But it looks like you've fixed the problem on your own.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 15th December 2018 - 09:14 PM