The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Web Easy Pro 10 won't open after reinstall, is there a registry fix?
pbg
post Jun 18 2018, 10:40 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 1
Joined: 18-June 18
Member No.: 26,661



I have been using Web Easy Pro 10 for years. Recently I tied to open it and it did not respond.
Contacted Avanquest and they suggested installing and reinstalling which I did. Also win the Win10 patch and CleanWebEasy.bat.

No success. When I click on the shortcut I get the spinning arrow and then nothing.

I suspect it is a registry issue.

I looked in hkey_current_users\software\avanquest and it looked pretty sparse. (screen shot attached).

I thought that perhaps I could edit the registry to fix the error, but I don't know what it should look like.


Could anyone tell me what I may be missing?


Attached thumbnail(s)
Attached Image
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Jun 18 2018, 11:32 AM
Post #2


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,026
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



Seems to be a lot of problems with that program. I don't think anyone here uses it, so maybe you should ask at another forum.

All I can say is that I once had the same problem with another, not web related, program. It just stopped working. It was no longer supported but I had the installation file, so I made a clean reinstall, cleaned the registry and everything. Nothing helped. This was on XP and no changes were made to the OS. Go figure.

I've also read the latest update to Win10 has broken a lot of things, so...
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Christian J
post Jun 18 2018, 08:07 PM
Post #3


.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 7,919
Joined: 10-August 06
Member No.: 7



Did the problems show up after the recent Windows 10 feature update (version 1803)? In that case you might try uninstalling that Windows update and see if that helps.

Personally I'd rather make the web pages with some other program, though.

User is online!PM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 19th October 2018 - 09:01 AM