The Web Design Group

... Making the Web accessible to all.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> HTML Templates
ACLD
post Feb 21 2014, 04:05 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 4
Joined: 21-February 14
Member No.: 20,405



Hello,

I need some help with my website. I am using HTML on a hosting site called Business Catalyst. I am experiencing 2 types of problems:
- Problem # 1: I have set a page as a template for most of my pages. On some of them I am able to make change to individual pages without affecting the others, but two of them will not let me do that. Every time I make a change, it changes all the pages based on that template including the one I used as a template. On those two pages, whichever template I use will get me the same result.

- Problem #2: Some of the changes that I have made are not publishing. I get a blank page with just the title of the section and the {tag_pagecontent} line below it. I am saving my changes and then publishing them. When I do a preview on the hosting site it looks fine, but it doesn't show when you go on the actual website.


Any help is greatly appreciated,

ACLD
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
Darin McGrew
post Feb 24 2014, 12:31 AM
Post #2


WDG Member
********

Group: Root Admin
Posts: 8,312
Joined: 4-August 06
From: Mountain View, CA
Member No.: 3



It sounds like you need someone familiar with the content management system used at Business Catalyst.
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
ACLD
post Feb 24 2014, 09:13 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 4
Joined: 21-February 14
Member No.: 20,405



I have tried to contact them but they take forever to answer. So I figured I'll try the forum. I am at a lost as to what the problem is.


QUOTE(Darin McGrew @ Feb 24 2014, 12:31 AM) *

It sounds like you need someone familiar with the content management system used at Business Catalyst.

User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
pandy
post Feb 24 2014, 09:20 AM
Post #4


Don't like donuts. Don't do MySpace.
********

Group: WDG Moderators
Posts: 18,353
Joined: 9-August 06
Member No.: 6



They link to a support forum at Adobe in their menu. It's this site, right?
http://www.businesscatalyst.com/
User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
ACLD
post Feb 24 2014, 04:46 PM
Post #5





Group: Members
Posts: 4
Joined: 21-February 14
Member No.: 20,405



Yes it is.

QUOTE(pandy @ Feb 24 2014, 09:20 AM) *

They link to a support forum at Adobe in their menu. It's this site, right?
http://www.businesscatalyst.com/

User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post
ACLD
post Feb 25 2014, 02:00 PM
Post #6





Group: Members
Posts: 4
Joined: 21-February 14
Member No.: 20,405



QUOTE(ACLD @ Feb 24 2014, 04:46 PM) *

Yes it is.

QUOTE(pandy @ Feb 24 2014, 09:20 AM) *

They link to a support forum at Adobe in their menu. It's this site, right?
http://www.businesscatalyst.com/



User is offlinePM
Go to the top of the page
Toggle Multi-post QuotingQuote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 24th August 2019 - 09:24 PM